Також ми пропонуємо такі продукти :

Спідниця жіноча EVELIA

T2008.382
1749 UAH 1049 UAH

Спідниця жіноча MINIKI

T2020.386
1819 UAH 1091 UAH

Спідниця жіноча MONRI

T2020.387
1929 UAH 1157 UAH

Спідниця жіноча SABI T2105.382. Колір Бірюзовий

Модель : T2105.382
Ціна : 1199 UAH

Оберіть колір:
Бірюзовий

Оберіть розмір:
4244 Таблиця розмірів
Спідниця трапецеподібного фасону виготовлена з високоякісного матеріалу. Склад: 48% бавовна, 27% віскоза, 22% акрил, 3% еластан.

Доставка товару буде виконана кур'єрською службою «Нова пошта». Доставка товару відбувається в більшість міст України. При отриманні товару при собі треба мати документ, що посвідчує особу.

У випадку замовлення товару з умовою оплати - «в місці отримання», Покупець оплачує вартість доставки до місця отримання та зворотньої доставки згідно тарифів кур'єрської служби. Такий платіж Покупець здійснює до моменту відправки товару зі складу Інтернет-магазину одягу на рахунок Інтернет-магазину. В подальшому вартість зворотньої доставки при оплаті отримання зараховується в рахунок оплати замовленого в Інтернет магазині товару.

Ми гарантуємо Вам відповідно до Закону України «Про захист прав споживача» право на повернення замовленого товару, що не використовувався, протягом 14 днів з моменту отримання посилки. Поверненню не підлягає товар, з моменту придбання якого минуло більше 14 календарних днів, а також товар, що був у користуванні. Одяг, взуття або аксесуари потрібно повернути в оригінальній упаковці. Не підлягає поверненню відповідно до Закону «Про захист прав споживача» нижня білизна.

У випадку, якщо повертається товар, який у каталозі є складовою комплекту, поверненню підлягають усі складові такого комплекту. Речі, які підлягають поверненню, необхідно надіслати з будь-якого відділення «Нова Пошта» за адресою, вказаною нашим менеджером.

Оплачені Вами кошти повертаються у спосіб,у який була здійснена оплата: повернення зворотною доставкою у відділенні «Нова Пошта», з якого Ви відправите товар або на рахунок, з якого надійшли кошти.

Підставою для повернення коштів є факт повернення товару за посередництвом будь-якого відділення «Нова Пошта» в оригінальній упаковці з усіма складовими комплекту. При цьому доставку товару і зворотню доставку цінних паперів оплачує відправник.